Andøy kommune Pleie og omsorg

Sykepleier

Sykepleier 100%

Kiiljordheimen er et sykehjem med 17 plasser for mennesker med demenssykdom.  Huset er tilrettelagt for skjerming. Arbeidsgruppa består av sykepleiere, vernepleiere, fagarbeidere og ufaglærte. Vi har jevnlig VIPS fagmøter og personalmøter. Vi søker etter deg som har interesse for fagfeltet demens, som liker å samarbeide, som ser muligheter og ønsker å være den del av et arbeidsmiljø som jobber for å være åpent og inkluderende.

Vi har ledig 100%  fast stilling som sykepleier 

 

Vi tilbyr

  • Flyttegodtgjørelse på 20 000 ved ansettelse og ytterligere 30 000 etter 6 mnd
  • Husleietilskudd første 12 mnd på kr 3000 per mnd
  • Rekrutteringstilskudd ved ansettelse på kr 20 000
    •   Totalt utgjør dette kr 106 000,- ekstra det første året av din ansettelse
  • Lønn etter avtale – gode betingelser 
  • God pensjonsordning 
  • Faglig påfyll og muligheter for relevant videre- og etterutdanning. Individuelle karrieresamtaler med de som ønsker det.

 

 

Krav til søker

Autorisasjon som sykepleier

 - Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner

 

Personlige egenskaper

- Personlig egnehet vektlegges

- Utadvendt og selvstendig 

 

 

 

Vi ønsker oss en kollega med godt humør og evnen til å samarbeide. Du må klare å jobbe selvstendig og fokusere på muligheter. Du må ha viljen og evnen til å delta i utarbeidelse av et faglig godt pasientforløp. Du må ønske å jobbe personsentrert med pasientene i sentrum og fokus på faglighet og muligheter.

 

Arbeid i turnus.

 

Andøy kommune ligger lengst nord i Vesterålen, og har ca 4600 innbyggere. Omtrent halvparten av innbyggerne bor i kommunens administrasjonssenter Andenes, hvor vi har flyplass, restauranter, treningssenter, og butikker som tilbyr alt du kan behøve. I tillegg til å være ”Nordlyskommunen” har vi vakker natur, ville fjell, flotte strender og hav så langt man kan se. I Andøy har vi Norges eneste rakettbase, med et spennende opplevelsessenter. Det er også 95 % sjanse for å se hval, både sommer og vinter.

Se mer om kommunen her: https://leviandoy.no/

Se film fra Andøy kommune: https://youtu.be/ddQMjSJo1eE

Andøy kommune er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn eller hull i CV. Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd.

Du som søker må oppgi minst to referanser med navn, tittel og kontaktinformasjon. For deg som skal arbeide med barn og unge og deg som skal yte tjeneste etter helse- og omsorgstjenesteloven kreves det at politiattest godkjennes av leder før du begynner i jobben. Søkere som mener de har fortrinnsrett til utvidelse/fast stilling må anmerke dette i søknaden.

Del på:

Referansenummer:

23/424

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

20.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Kontaktpersoner:

Linda Framvik

tlf: +47 76149048

Adresse:

Daniel Hægstdsgt. 24 8480 Andenes

Kontorplassering: